dr-ujjady-zsolt.jpg

dr. Ujjady Zsolt

Irodavezető ügyvéd

Zsolt 1994-ben, summa cum laude diplomázott az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, Budapesten. Az egyetem után pár hónapot az Európa Tanács Jogi Igazgatóságán dolgozott Strassburgban. A jogi szakvizsga letételét követően, 1996 óta partnere (tulajdonostársa) ügyvédi irodának. Fő szakterülete az ingatlanjog, a munkajog és az ásványolajtermékek kereskedelmének joga. 2016 nyarán, több mint húsz év után kivált korábbi irodájából és annak jogutódjaként megalapította az UJJADY Ügyvédi Irodát, amelynek azóta vezetője. Magyar és angol nyelven dolgozik.

Zsolt 1998 óta folyamatosan oktat gazdasági és munkajogot a Budapesti Corvinus Egyetemen.

2013 óta tagja az Igazságügyi Minisztérium Jogi Szakvizsga Bizottságának, ahol polgári jog és munkajog tárgyakból vizsgáztat rendszeresen.

Számos jogi tárgyú publikációja jelent meg, társszerzője az „Üzleti jog” c. könyvnek (HVG-ORAC Kiadó, 2014).

Írjon nekem

dr. Bán Tamás Menyhért

dr. Bán Tamás Menyhért

Együttműködő ügyvéd

Tamás közgazdasági diplomáját 2005-ben a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karán, jogi diplomáját 2008-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. A 2006/2007-es tanévben a Bécsi Egyetemen ösztöndíjasként folytatott jogi tanulmányokat, majd elvégezte a Georg-August Universität, Göttingen német nyelvű, német és európai jogi részképzését. 2009 óta dolgozik Zsolttal, 2012-ig ügyvédjelöltként, azóta együttműködő ügyvédként. Fő szakterülete a követeléskezelés, a társasági jog, kereskedelmi jog, kártérítési jog és a peres eljárások. Magyar mellett angolul és németül is dolgozik.

Holczinger Nikolett

Holczinger Nikolett

Jogi asszisztens

Nikolett 2008-ban szerzett főiskolai diplomát a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Kar igazgatásszervező szakán. Még abban az évben csatlakozott Zsolt csapatához a jogelőd ügyvédi irodában, eleinte jogi asszisztens munkakörben, majd 2010 óta, e mellett követeléskezelő feladatokat is ellát. Magyar és angol nyelven dolgozik.