Az UJJADY Ügyvédi Iroda 2016 nyarán, vezetője több mint húsz éves szakmai tapasztalatának birtokában alakult meg. Az alapítás célja egy magas szintű jogi tudásra és tapasztalatra, egyúttal ügyfeleink személyes és üzleti érdekeire épülő, hatékony és megoldás-orientált jogi szolgáltatásokat nyújtó ügyvédi iroda létrehozása volt.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy értéket teremtsünk, és kiemelkedő minőséget kínáljunk ügyfeleink részére. Egyedi igényeiknek megfelelő és hatékony jogi segítséget nyújtunk számukra az állandóan változó jogi és üzleti környezetben, akár tartós, akár eseti megbízások formájában. Szakmai elhivatottságunk révén minden esetben precízen kidolgozott, kreatív jogi megoldásokat kínálunk.

Ügyvédi irodánk döntően magyar és nemzetközi vállalati ügyfélköre üzleti jogi, azon belül elsősorban kereskedelmi jogi, ingatlanjogi és munkajogi támogatását végzi. Jogi tevékenységünkkel startup-ok, közepes vállalkozások és piacvezető nemzetközi nagyvállalatok üzleti sikereihez egyaránt hozzájárulunk. Emellett magyar és külföldi magánszemélyek, valamint nonprofit szervezetek részére is nyújtunk jogi tanácsadást, látunk el peres, illetve peren kívüli jogi képviseletet.

Munkatársaink – miközben közvetlen, személyes és bizalmi viszonyt építenek ki ügyfeleinkkel – a korábban általuk elsajátított nyugati vállalati kultúrát alkalmazzák a mindennapi munkájuk során.

Hiszünk az elmélet és a gyakorlat szinergiájában. Irodánk szellemi műhely is egyben, amelynek elméleti hátterét munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzése és az irodavezető ügyvéd két évtizede folytatott egyetemi oktatói tevékenysége biztosítja.

Ügyfeleink minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében kiterjedt együttműködést folytatunk elismert hazai és nemzetközi ügyvédi irodákkal.

Jogi szolgáltatásainkat igény szerint magyar, angol és német nyelven nyújtjuk ügyfeleink részére.